Bekijk website van Financial lease

zakelijk

bedrijfswagen_leasenEen goede vriend van mij adviseerde mij om eens een kijkje te nemen bij Financial lease. Volgens hem zou het bedrijf beschikken over ontzettend veel occasions. Ik ben vervolgens een kijkje gaan nemen, omdat ik al een lange tijd een occasion wilde leasen. Toen ik bij het bedrijf aankwam werd ik erg netjes ontvangen. Zo kreeg ik een kopje koffie aangeboden en zijn we samen om de tafel gaan zitten. Tijdens het gesprek voelde alles heel vertrouwt aan en kwam ik erachter dat het bedrijf gigantisch veel opties heeft. Zo kan je jouw eigen auto inruilen, een slottermijn betalen of een aankoopbedrag doen. Dit zorgt ervoor dat de maandelijkse kosten beduidend lager worden. 

Proefritpersonen_auto_leasen

Ik had mijn ogen gericht op de Audi A3. Het is een zakelijke auto, waarmee je netjes voor de dag komt. Tijdens de proefrit voelde alles grandioos aan. Hij rijd goed en de wegligging is super. Ik wilde hem daarom graag inruilen. Naast het inruilen deed ik een aankoopbedrag om de maandelijkse kosten omlaag te krijgen. Het bedrijf vond dat geen enkel probleem.

Na 24 uur heeft het bedrijf jouw auto al rijklaar. Ze hebben dus een geweldige service, leveren auto’s die goed zijn onderhouden en zijn voordelig. Het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf een bedrijfswagen te leasen. Op de website vind je meer informatie. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Veel succes.