H&D Trading kan veel betekenen voor jouw organisatie

Veilig werken

Vandaag een tip voor lezers die werkzaam in de farmaceutische industrie, laboratoria en foodsector. Zoals jullie zelf ook wel in kunnen beelden is hygiëne zeer belangrijk in deze branches. Vandaar dat het belangrijk is om dit te doen met de juiste middelen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld bezoekersjassen, hoofddeksels in diverse kleuren, mond en baardmaskers, schoenovertrekken en disposable handschoenen. Een firma dat dit soort producten levert is H&D Trading. Ik sprak laatst iemand binnen mijn netwerk en die attendeerde mij op deze naam. Volgens hem is dit een bedrijf dat zijn zaken goed op orde heeft. Zelf werkt deze kennis in de foodsector. Volgens hem hanteren zij hier strenge eigen als het goed om hygiëne. 

H&D Trading

Hend-trading.com levert aan een breed spectrum van bedrijven en organisaties

Naast hygiëne is veiligheid ook erg belangrijk op de werkvloer. Hier heeft de firma H&D Trading dan ook aan gedacht. Zij verkopen namelijk ook een aantal verzorgingsproducten zoals een EHBO-verbanddoos. Hierin hebben zij verschillende mogelijkheden in. Dus niet alleen de standaard doos maar ook een EHBO koffer geheel met inhoud daarnaast kunnen zij ook oogspoelmiddelen leveren. Dit indien er iets in het oog komt dat er direct uitgespoeld dient te worden. 

Op de hierboven genoemde website staat nog veel meer informatie. Verder kun je hier het gehele assortiment zien. Indien er nog vragen zijn kun contact met ze opnemen. Volgens mijn kennis wordt er altijd snel gereageerd en geven zij goed advies. Indien jij nog vragen hebt die gerelateerd zijn aan mij, kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.